ZONA VILLAGE

I DESPRÉS DE LA CURSA?

En acabar la carrera, tots els participants de la 3a edició de la Cursa Dani tindran l’oportunitat de gaudir d’un ambient únic a la nostra àrea de postcursa.

A la zona del Camp de futbol municipal Xevi Ramon, habilitarem un espai on els nostres patrocinadors oferiran una àmplia gamma de productes i serveis per als corredors, així com per als seus familiars i amics que els acompanyin.

Tots els participants podran submergir-se en aquesta gran experiència de postcursa mitjançant unes caselles úniques que trobaran a cada dorsal. A través d’aquestes caselles, tindran accés a tots els serveis disponibles.

 

Des de massatges professionals per alleujar la tensió muscular fins a refrescar-se amb begudes isotòniques, de NutriSport, per recuperar l’energia perduda durant la cursa.

A més, tindran l’oportunitat de relaxar-se i recuperar-se amb una exquisida macarronada, cortesia de Grup Barbut, mentre gaudeixen d’una botifarrada preparada per Viñals Soler.

 

Ambientant l’espai, amb la música del DJ de Red Bull, crearà una atmosfera animada i divertida.

 

A més, també es realitzarà la cerimònia d’entrega de premis, reconeixent els primers classificats en les següents categories:

 

  • Masculí i femení: 3 primers llocs, 3 segons llocs i 3 tercers llocs en la cursa de 10k i de 5k.

  • Locals de Vilassar de Mar: 2 primers llocs tant en la cursa de 10k com de 5k (tants homes com dones).

  • Corredors majors de 40 anys: 2 primers llocs en les curses de 10k i de 5k (tants homes com dones).

  • Corredors Màsters: 2 primers llocs en les curses 10k i de 5k (tants homes com dones).
  • Kids: Obsequis per a tots els nens i nenes participants de la cursa.

La Cursa Dani no és només una carrera, és una experiència plena d’emoció, solidaritat i superació. Continuem fent història i volem que tots i totes hi formeu part.T’ho perdràs?